Vi söker nu dig som vet att du är riktigt bra men siktar ännu högre.

DIGITAL PROJEKTLEDARE    &   DIGITAL KAMPANJSPECIALIST

Nokoby vill vara Sveriges bästa och schysstaste digitala mediebyrå. När vi säger det vill vi inte bara att våra medarbetare skall utvecklas och ha kul hos oss, vi vill att det skall märkas att det är så vi arbetar för våra kunder. För oss finns inget roligare än att ha en idé för en kund som sedan presterar över alla förväntningar. Vi tror att du är en person som ställer högra krav på dig själv och uppskattar att kollegorna gör det samma.

Du som ska jobba hos oss måste dela dessa värderingar och ha som ambition att bli bäst utan att sluta vara nyfiken och ödmjuk inför de uppgifter du står inför. Oavsett vilken roll du har hos oss har du troligtvis samma bakgrund och erfarenheter.

En digital kampanjspecialist, är en person som vill fortsätta att ligga i framkant och utveckla sig själv och sina kunder genom att vara bäst inom en rad olika digitala plattformar. Du är grym på att optimera kampanjer och att förstå vad som ger bäst resultat.
På Nokoby är det kampanjspecialisten som är grunden till vår framgång. Alla som arbetar här har just denna kompetens och ligger i framkant inom olika områden.

En projektledare, är en person som gärna navigerar i systemen själv och har troligtvis varit digital kampanjspecialist tidigare och känner dig trygg i olika system och plattformar. Du är en inspirerande ledare och vill fortsätta att utverka denna sida hos dig själv. Du arbetar operativt med kampanjoptimering och vet hur du även skall leda ditt team på rätt sätt. Du har även en god förmåga att hålla många bollar i luften och kan på ett enkelt och pedagogiskt sätt vägleda dina kunder hur de ska marknadsföra sig i digitala kanaler.

Vi på Nokoby vill vara de som lyssnar in på våra kunder bäst och vi vill vara de som hela tiden lär oss nya tekniker och metoder inom området digital marknadsföring. När vi kombinerar detta har vi väldigt kul både på Nokoby och tillsammans med våra kunder. Idag marknadsför vi våra kunder i över 20 länder, så jobbet kräver att du kan tänka utanför boxen i flera olika plan.
Kraven på oss är ofta höga, men det är något som vi inspireras av.

Många av våra kunder har varit med oss i över 10 år vilket vi är stolta över, det är det bästa betyget man kan få som mediebyrå.
Så nu söker vi dig som har det lilla extra, som tar dig tid att lyssna på kundens utmaningar och inser att du aldrig blir fullärd. De mest nyfikna och ödmjuka personerna blir ofta de mest talangfulla experterna. 

För att vara en match hos oss checkar du av ett flertal av nedan punkter             

 • Arbetat med online marknadsföring i 3-4 år
 • Du är ansvarstagande och strukturerad
 • Du är van att prata direkt med kunder och presentera dina resultat.
 • Skrattar ofta och är stolt över din torra humor
 • Tagit 2-4 av Googles Certifikat senaste 2 åren
 • Du har läst in dig på Google Analytics 4
 • Har en naturlig talang att lära ut det du är bäst på till dina kollegor
 • Arbetat med Google Data Studio, Databox eller andra verktyg för att analysera och presentera resultat
 • En talang utanför marknadsföring som du gärna berättar mer om.

  Låter det här som du?

  Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan! När vi träffats och fått lära känna på varandra kommer det nog att vara tydligt vad ditt nästa steg kommer att vara hos oss.I första intervjun träffar du personer från det team där tjänsten skall tillsättas, dvs dina framtida kollegor. Vi vill att du snabbt skall förstå vem du kommer att arbeta med och vise versa. Det är för oss bästa sättet att få till en perfekt mach.

  Maila redan idag din ansökan till jenny.dybeck@nokoby.se
  Namnge ansökan “Ansökan Projektledare eller Ansökan Kampanjspecialist”.
  Är du redo och vill bli bäst i Sverige på onlinemarknadsföring med oss……?

  Vi ser fram emot din ansökan!