Redan i januari började vi prata om ett vi ville uppgradera vår profil och samtidigt lansera en ny hemsida. Även om vi arbetar med kunder som byter hemsidor regelbundet, blev vi tagna på sängen hur mycket arbete det egentligen var. När vi väl fått upp farten drabbades vi som alla andra av effekterna av Covid-19 och arbetet gick plötsligt långsammare. Men nu är vi äntligen klara 😊 Hoppas att ni gillar hemsidan!

Under hela våren har vi på NOKOBY gått och väntat på att även få lansera vår nya grafiska profil, som för oss har inneburit en ”NOKOBY 2.0-logga”. Vi är oerhört stolta över att lansera en ny, snyggare och uppdaterad hemsida som bättre speglar vad vi kan hjälpa våra kunder med. Tillsammans med Linus Ritter på Inka Interactive har vi fått till ett toppenresultat som vi är supernöjda med. Stort tack till Linus för ditt enastående tålamod och ett strålande samarbete.

Kontakta oss mer än gärna på info@nokoby.se om du står inför samma utmaningar – vi hjälper dig gärna med lite tips och ideer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *