Idag är vi jätteglada för att vi på NOKOBY får vara med och fira Childhoodpriset för första gången. Childhood firar 20 år av oförtröttligt arbete med att förebygga alla typer av övergrepp mot barn och förändra livet för dem som är utsatta. Vi är väldigt stolta över att ha få vara en partner till Childhood i flera år och få vara en liten kugge i deras stora och viktiga arbete.

Extra kul är det för oss på NOKOBY att vår kollega Alexandros Sombo har skrivit vinjetten till Childhoods TV-serie som kommer att sändas i 6 delar denna vinter. Han kommer framföra låten ”Beautiful” på Childhoods julmingel ikväll. Den skrevs i samband med att Childhood firar 20 år och är en del av en gåva tillsammans med TV-serien till stiftelsen och H.M. Drottning Sivlvia. Låten släpps längre fram i samband med serien.

Childhoodpriset instiftades i år och skall gå till en person i Sverige som är avgörande för att hålla barn trygga men vars arbete inte alltid syns mest. Prisutdelning sker på Telia huvudkontor i Solna i närvaro av Drottning Silvia och Prinsessan Madeleine.