Vi växer igen!

Vi söker seniora projektledare och kampanjspecialister med erfarenhet av digital marknadsföring.

Vill du jobba på en av de bästa mediabyråer i Sverige och få möjligheten att jobba med internationella kunder? Vi är en digital mediabyrå som är experter på medieköp, kanaler, trender och mättning. Som mediebyrå är vi väldigt fokuserade på att ligga i framkant när det gäller engagemang och lyhördhet gentemot våra kunder vilket vi tycker har lyckats väldigt bra med.

Vi vill också skryta om att vi har blivit nominerade till
Årets Byrå 2022 vilket gör oss väldigt glada och stolta.

 

 

Vi söker drivna och strukturerade personer som brinner för marknadsföring i digitala kanaler. Tillsättningen är i februari-mars 2022.

Du ska kunna tala svenska flytande och uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska, samt ha minst 1 års erfarenhet av arbete med digitala medieköp på ett eller annat sätt och/eller projektledning mot kund inom marknadsföring.

Skicka in ditt CV och personligt brev till bjorn.lundberg@nokoby.se.

Du kommer att jobba mot ett varierande urval av klienter från olika branscher på såväl svenska som internationella marknader.

Du ska bara söka om du har tidigare erfarenhet av att hantera eller har god förståelse för digital marknadsföring, via kanaler som Facebook Ads, Google Ads, LinkedIn Ads eller olika typer av displayannonsering.

Vi tror att du är en väldigt digital person helt enkelt.

Det viktigaste av allt är dock att du är vetgirig och brinner för att utvecklas – det vi lärde oss igår kan vara inaktuellt imorgon. Därför ser vi till att ständigt utbilda inte bara dig – utan även oss själva.

Utöver att du talar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska, är övrig språkkompetens meriterande eftersom vi hanterar marknadsföring i en rad olika länder. Vi ser även att du är noggrann, social, ödmjuk, självständig och har humor.

Låter detta som du? Skicka in ditt CV och personligt brev till bjorn.lundberg@nokoby.se

Nokoby erbjuder ljusa och trevliga lokaler i centrala Stockholm, marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, flexibilitet, goda utvecklingsmöjligheter och härliga kollegor!

Är du vår nästa kollega?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *