Igår körde Nokobys Sales & Marketing Manager Johanna ett webinar för våra kunder tillsammans med vår otroligt proffsiga och kreativa vän Frida Roberts på temat Är kreativitet för alla? – så lär du dig plocka fram det.

Frida jobbar idag som konsult, coach och facilitator med fokus på att utveckla ledare, grupper och organisationer för optimal impact – och samtidigt skapa välmående och glädje. Hon har en bakgrund i diverse ledar-roller på både byråsidan och på marknads & kommunikationsavdelningar på kundsidan.

Under webinaret pratade Frida om vilka faktorer som påverkar vår kreativitet och hur vi lär oss att utveckla den, både på personlig – och organisationsnivå. Vi fick även ta del av hacks som hjälper en att utvecklas i vardagen. Något som vi kunde konstatera är att alla föds kreativa, och kan under årens gång öva upp sin kreativitet. Dock är det yttre faktorer som begränsar oss. Frihet, psykologisk trygghet, och tid för reflektion och ”hjärnvila” är några av de dealar som behöver finnas på plats för att boosat sin kreativitet, men vi behöver också ramar att förhålla oss till för att nå bästa resultat.

Tack till alla våra kunder som var med på detta och framförallt tack till Frida för ett otroligt intressant webinar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *