Vi söker seniora projektledare som har vana av kundansvar och digital marknadsföring.

Vi på Nokoby söker drivna och strukturerade personer som brinner för marknadsföring i digitala kanaler. Tillsättningen är nu i Q2.

Som projektledare har man minst 1-3 års erfarenhet av arbete med digitala medieköp på ett eller annat sätt och/eller projektledning mot kund inom marknadsföring.

Du kommer att jobba som kundansvarig projektledare mot ett varierande urval av klienter från olika branscher. Rollen innebär, utöver tätt strategiskt och transparent samarbete med kunder, även planering av det operativa arbetet i olika annons- och analysverktyg.

Du ska bara söka om du har tidigare erfarenhet av att hantera eller ansvara för Facebook Ads, Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, LinkedIn Ads eller olika typer av displayannonsering, där fokus har varit att driva trafik och försäljning på ett effektivt och mätbart sätt.

Har du dessutom erfarenhet av konverteringsoptimering, marketing automation, SEO, Amazon, HTML/CSS/Javascript, olika CMS-system, content marketing etc. är det såklart meriterande.

Vi tror att du är en väldigt digital person helt enkelt.

Det viktigaste av allt är dock att du är vetgirig och brinner för att utvecklas – det vi lärde oss igår kan vara inaktuellt imorgon. Därför ser vi till att ständigt utbilda inte bara dig – utan även oss själva.

Vi ser även gärna att du är noggrann, social, ödmjuk, självständig och har humor. Du talar svenska flytande och kan som minst uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska. Övrig språkkompetens är meriterande, då vi hanterar marknadsföring i en rad olika länder.

Nokoby erbjuder ljusa och trevliga lokaler i centrala Stockholm, marknadsmässig lön, flexibilitet, goda utvecklingsmöjligheter och härliga kollegor!

Maila ditt cv och personligbrev till: bjorn.lundberg@nokoby.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *