Vi blev jätteglada i fredags när vi fick reda på att vi är en av de svenska byråer som har blivit kvalificerade till att bli nominerade Årets Byrå 2021. Största anledningen till att det är extra kul är att detta är baserat på de fina kundbetyg vi fått från våra kunder.

Nokoby är en av 10 byråer som har blivit kvalificerade i kategorin Mediebyrå. Detta är kul eftersom det är första gången vi skickat in en ansökan. För att bli kvalificerad till Årets Byrå måste alla byråerna som deltar i studien, få sina relationer utvärderade och kvalitetssäkrade av en tredje part. Tidigare år har Regi baserat sina undersökningar på ”Nöjd kund index”  som baseras på olika kriterier som kreativitet, strategisk kompetens till digital förmåga, affärsnytta, engagemang, bl.a.

  • Att bli kvalificerade  som Årets Byrå är det bästa betyg man kan få utav sina kunder. Vi är glada att få så bra betyg och detta ger oss styrka att fortsätta göra vårt bästa för att hålla det höga kvalitet i allt vi gör – säger Björn Lundberg vd på Nokoby.

Fakta om Årets Byrå: Årets Byrå är en årlig bransch- och kundstudie som kartlägger hur nöjda de största kommunikationsköparna är med sina kommunikationsbyråer. Studien genomförs av Regi och startade år 2000 i Sverige. Idag genomförs studien även i Finland och Norge och är den största studien i sitt slag.  Läs mer här