I dessa tider av väldigt många videomöten har vi på Nokoby, precis som de allra flesta, styrt om en del i vardagen, och passat på att paketera om våra workshops inom digital marknadsföring till webinar-format, vilket varit väldigt uppskattat av många kunder de senaste veckorna. Vi tror mycket på att våra samarbeten drar stor nytta av en gemensam grundkompetens, det är då de blir som mest lyckosamma, och vill gärna dela med oss av vår kunskap och erfarenheter.

Just nu sitter många kollegor hemma. Detta är därför ett bra tillfälle att utbilda er, säljkåren eller andra kollegor som inte kan arbeta som vanligt. Mer kunskap om hur man arbetar digitalt för att nå ut till kunder ligger ju väldigt mycket i tiden.

Behöver ni lära er mer om synlighet på sökmotorer, hur ni genererar leads mer effektivt online, vilken typ av grafiskt material som fungerar bäst idag, hur annonsering i olika digitala kanaler fungerar, eller hur ni tolkar resultaten av en kampanj?

Många tar tillfället i akt att bredda sin kunskap inom digital kommunikation även utanför marknadsavdelningen, det kan vara bra att göra speciellt om man har en säljkår som står på sparlåga i dessa tider.

Tveka inte att höra av er för mer information om vilka ämnen vi kan utbilda er i.