Starten på året är alltid en utmaning: det finns alltid nya mål, nya tankesätt och nya utmaningar.

Men på Nokoby började vi med våra batterier fulladdade! Vi fortsätter att växa och vi har äran att starta upp med två fantastiska nya kunder.

 

StyRa solskydd är ett svenskt företag som grundades 1975. De har över 40 års erfarenhet av att skräddarsy de bästa markiserna och gardinerna på marknaden. Med kvalitet i varje detalj hanterar de hela processen från inspiration till installation och allt däremellan.
Samarbetet mellan Nokoby och StyRa solskydd kommer att fokuseras på digitala marknadsföringsaktiviteter för att hjälpa dem att växa och nå sina mål på den skandinaviska marknaden med en väl bearbetad strategi och medieplan.


Vi har också äran att inleda samarbete med Cremo Carbox och Cremo Boats. Cremo är ett av de första svenska verkstadsföretagen som började skapa båtar av plast 1958 under namnet Crescent och Monark Boats.
Med mer än 50 år i branschen och gott rykte och efter att ha diversifierat sitt produktsortiment är de ett av de mest väletablerade företagen i Sverige inom båtsektorn.
Cremo Carbox är ett systerbolag som tillverkar takboxar till bilar i samma höga kvalité och material som båtar.

 

Vårt uppdrag på Nokoby är att arbeta tillsammans med Cremo för att hjälpa deras innovativa företag nå ut med sitt varumärke och sina produkter till nya potentiella kunder och återförsäljare.

 

Att få chansen att arbeta med nya kunder är alltid spännande. På Nokoby har vi över 10 års erfarenhet av att göra företag mer lönsamma med fokus på digital strategi och tack vare det fantastiska team av marknadsföringsproffs som vi har.

Om du vill utveckla ditt företag på den digitala marknaden kan vi hjälpa dig! Mejla kontoret@nokoby.se så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *