Idag vill vi välkomna Johan och Filip till Nokoby teamet 😀. Johan och Filip kommer stärka vårt team med deras kunskap och hjälpa våra kunder utveckla sina kanaler ännu mer. Vi är så glada att ni börjar jobba hos oss 😀. Varmt välkomna!

Här kommer det en liten presentation från dem:

Johan Blixt

Mitt namn är Johan och jag i större delen av mitt yrkesliv jobbat inom restaurang men tyckte för några år sedan det var dags att sadla om. Till någonting nytt – digital marknadsföring! Jag har studerat till Digital Marketing Specialist vid IHM Business School och sedan jobbat med organiskt sök in-house.

På fritiden umgås jag gärna med min sambo och vänner, lagar mat eller upptäcker/upplever nya saker. Jag är en riktig Ja-sägare i 98% av fallen om det handlar om någonting jag inte gjort tidigare. Jag gillar även att resa, både till storstad och för sol-/bad, ofta försöker jag matcha detta med några konserter i samband med att mitt absoluta favoritband Iron Maiden är ute på turné!

 

Filip Handbaek

Jag har flera års erfarenhet av projektledning, både på byrå och större företag, alltid med det digitala i fokus. Har även volontärat som Sociala Medier – ansvarig och gillar att arbeta både strategiskt och operativt.

 

När jag inte jobbar så tillbringar jag tiden med att upptäcka nya öl-hak, spela tennis eller läsa Stephen Kings senaste bok.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *