VÅRA KUNDER OM OSS

Vi är väldigt stolta över att få arbeta med så många roliga och intressanta företag och organisationer. Flera av dem har varit med oss i över 8 år. Deras beskrivningar om hur det är att arbeta med oss värmer. Här är några valda ord om oss som samarbetspartner.

”Personligen har det alltid varit viktigt för mig att en partner hela tiden är proaktiv och tittar på hur vi kan öka vår synlighet utifrån våra förutsättningar inom olika affärsområden.

NOKOBY har alltid lyckats med att förstå båda dessa behov. Vår digitala mediabudget används mer effektivt än tidigare och samtidigt slår vi rekord som vi inte trodde var möjliga för ett par år sedan.”

Anders Rydheimer 

Marknadschef, Bilia

”Derome är Sveriges största familjeägda träindustri och vi utvecklar hela kedjan från skog till färdigt hus. Vi har ett stort antal verksamheter och affärsområden med vitt skilda kundgrupper, utmaningar och förutsättningar. Därför behövde vi en partner som enkelt kunde förstå behoven både inom koncernen oavsett om det gällde B2B eller B2C.
 
I samarbetet med NOKOBY har det varit av stor vikt att få en överblick över hur de olika verksamheterna verkar i digitala kanaler. I dag har vi en mycket tydligare bild av var vi står och planerar tillsammans med NOKOBY att  fortsätta utveckla den digitala kommunikationen inom koncernen.”
 
 

Linda Andersson

Marknads- och Kommunikationschef, Derome

”Vi på Orango har alltid  ett behov av att tänka långsiktigt och ha en tydlig strategisk plan för att nå ut till nya kunder.

Som partners till Microsoft har det varit extra viktigt för oss att all digital marknadsföring håller en hög standard och att det finns ett tydligt affärsfokus.

NOKOBY har från början förstått både våra och vår huvudpartners utmaningar, det har gjort att vi kunnat arbeta snabbare än tidigare och uppnått bättre konkreta resultat än tidigare. Därför är vi mycket nöjda med vårt samarbete med NOKOBY.”

Carolina Jarl

Marknadschef, Orango